Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Události
19.01.2021
Rozhovor na Svobodném vysílači 7.2. OBJAVY IGNOROVANÝCH FAKTOV
Zveme k poslechu vysílání s Alanem Dologem o knize REPPERTUM alebo OBJAVY IGNOROVANÝCH FAKTOV. Oficiální historie o Slovanech před  6. století v podst... číst celé
05.12.2020
SVCS rozhovor o knize Zatajení Slovania prvých storočí
záznam rozhovoru můžete shlédnout zde na YouTube Zveme k poslechu vysílání s Mariánem Kapolkou o knize Zatajení Slovania prvých storočí. Oficiální hi... číst celé
24.11.2020
Škola Úsvit Svaroga Andreje Ivaška - kurs
Duchovní Škola Úsvit Svaroga,  lektor Andrej Ivaško Témata kurzu Duchovní Školy Úsvit Svaroga pro Českou a Slovenskou republiku: 1. Úvod. Základ S... číst celé
Zobrazit všechny události
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

"Už není čas" - je past v mysli
28.11.2020 Společnost
"Už není čas" - je past v mysli
Setkal jsem se s výrokem „že již není čas řešit situaci na vyšších úrovních, že jde o to přežít, že jde o holý život“, čili chápu to tak, že se můžeme... číst celé
Jak jsem vlezl do ledu
12.08.2020 Zdraví
Jak jsem vlezl do ledu
Přistála mi v mejlu pozvánka na seminář Wim Hofovy metody s koupelí v ledu. Vzpomněl jsem si, že jsem kdysi viděl video, kde jacísi blázni šli v kraťa... číst celé
Proč Vatikán zakázal knihu o Slovanech a vyhrožoval autorovi smrtí: Tadeusz Wolanski totiž rozluštil ,,nesrozumitelné” slovanské písmo
01.07.2020 Dějiny
Proč Vatikán zakázal knihu o Slovanech a vyhrožoval autorovi smrtí: Tadeusz Wolanski totiž rozluštil ,,nesrozumitelné” slovanské písmo
Polský archeolog Tadeusz Wolanski (1785 – 1865) si v 19. století nedokázal představit, že by zveřejnění jeho objevů mohlo ohrozit jeho život. Polské k... číst celé
Náhrdelník z korálků – univerzální ozdoba lidstva
Náhrdelník z korálků – univerzální ozdoba lidstva
Korálky jsou nejstarší ozdobou člověka. Korálky nás provází od nepaměti. Měly hluboký význam. Nejstarší korálky jsou známé z pohřebiště v Sungiru u ... číst celé
slovanskakultura.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz