Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Události
18.06.2021
Den paměti a smutku 22.6.2021
Pozvání: 22.6.2021 v 17.00 hod. na Ústředním hřbitově v Brně se koná akce "Den paměti a smutku", věnované 80. výročí napadení fašistického Německa n... číst celé
18.06.2021
Oslava Kupaly 3.7.
Občina Třinec zve na Oslavu dne Kupaly v sobotu 3.7.2021 do Dolních Kounic (v prostoru hřiště pod zámkem)stanování na místě, stravování vlastní, příje... číst celé
15.06.2021
Webinář Tradice Jánských ohňů
Tradice Jánských ohňů v kontextu evropských zvyků Noc, kdy slábne hranice mezi světem lidí a světem duchů, kdy všechny živly nabývají nevídanou moc a... číst celé
Zobrazit všechny události
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Slovanská kultura s.r.o. se sídlem Nádražní 715/1a, 691 72 Klobouky u Brna, IČ 05825938, Spisová značka: C 98359 vedená u Krajského soudu v Brně (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel webových stránek Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Co je to náhoda?
06.06.2021 Řeč
Co je to náhoda?
Zpívá se: „Život je jen náhoda, jednou jsi dole jednou nahoře...“ Současnou společností vnímaný význam slova je cosi jako bezpříčinná, bezsouvislostní... číst celé
Slovanské písemnictví (aktualizováno)
11.02.2021 Dějiny
Slovanské písemnictví (aktualizováno)
Možná Vás překvapí, že navzdory oficiálnímu tvrzení, že písmo Slovanům vymysleli Cyril s Metodějem, existují doklady, že Slované měli své písmo/písma ... číst celé
Pandemie byla plánovaná - shrnutí
27.01.2021 Společnost
Pandemie byla plánovaná - shrnutí
Výborné shrnutí důkazů, že Koronavirová pandemie byla plánována již před mnoha lety, přebíráme ze stránek https://www.stopworldcontrol.com/planned/ dí... číst celé
"Už není čas" - je past v mysli
28.11.2020 Společnost
"Už není čas" - je past v mysli
Setkal jsem se s výrokem „že již není čas řešit situaci na vyšších úrovních, že jde o to přežít, že jde o holý život“, čili chápu to tak, že se můžeme... číst celé
slovanskakultura.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz