Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Události
08.11.2020
Ve službě vlasti - SVCS 22.11. v 17 hod
Budeme debatovat o domobranectví s A. Přichystalem a I. Gecem nad novou knihou Ve službě vlasti, a to zeširoka, zevrubně a politicky nekorektně! Posl... číst celé
14.07.2020
MOKOŠ Fest IV se přesouvá
---AKTUALNĚ: festival bude o rok později: --- Z důvodů nařízení vlády a opatření kvůli Covid-19 jsme nuceni festival přesunout na následující rok 2... číst celé
02.09.2020
Výtvarný kurz - Škola slovanského symbolu, vzoru a krasopisu
ZMENA TERMÍNU VÝTVARNÉHO A VZDELÁVACIEHO KURZU SLOVENSKÝ ORNAMENT SVETOVÝM výtvarný a vzdelávací kurz Pokračovanie z radu kurzov Škola s... číst celé
Zobrazit všechny události
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Slovanská kultura s.r.o. se sídlem Nádražní 715/1a, 691 72 Klobouky u Brna, IČ 05825938, Spisová značka: C 98359 vedená u Krajského soudu v Brně (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel webových stránek Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak jsem vlezl do ledu
12.08.2020 Zdraví
Jak jsem vlezl do ledu
Přistála mi v mejlu pozvánka na seminář Wim Hofovy metody s koupelí v ledu. Vzpomněl jsem si, že jsem kdysi viděl video, kde jacísi blázni šli v kraťa... číst celé
Proč Vatikán zakázal knihu o Slovanech a vyhrožoval autorovi smrtí: Tadeusz Wolanski totiž rozluštil ,,nesrozumitelné” slovanské písmo
01.07.2020 Dějiny
Proč Vatikán zakázal knihu o Slovanech a vyhrožoval autorovi smrtí: Tadeusz Wolanski totiž rozluštil ,,nesrozumitelné” slovanské písmo
Polský archeolog Tadeusz Wolanski (1785 – 1865) si v 19. století nedokázal představit, že by zveřejnění jeho objevů mohlo ohrozit jeho život. Polské k... číst celé
Náhrdelník z korálků – univerzální ozdoba lidstva
Náhrdelník z korálků – univerzální ozdoba lidstva
Korálky jsou nejstarší ozdobou člověka. Korálky nás provází od nepaměti. Měly hluboký význam. Nejstarší korálky jsou známé z pohřebiště v Sungiru u ... číst celé
Pomníky, ruský zabiják … a čerstvá oběť na obzoru?
30.04.2020 Společnost
Pomníky, ruský zabiják … a čerstvá oběť na obzoru?
Připomínejme si vítězství nad fašismem. Nikdo to za nás neudělá. Naše pátá kolona se činí ... jenže i někoho z nich možná čeká "slovenský scénář" ala ... číst celé
slovanskakultura.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz