Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Události
08.10.2021
27.10. přednáška Oskara Cvengroscha JE UHORSKO VELKÁ MORAVA?
Odkud a s kým jsme přišli na Moravu? Srdečně zveme na přednášku Oskara Cvengrosche JE UHORSKO VELKÁ MORAVA? s podtitulem Odkud a s kým jsme přišli na... číst celé
04.10.2021
Oslava - Den Předků - 30.10. Vrbovce
Oslavíme společně DEN PŘEDKŮ 40.ramchať 7530 U.M.H.CHKdy: den oslavy je v sobotu 30.10.2021, příjezd je možný už v pátek 29.a odjezd v neděli 31. Kd... číst celé
24.10.2021
Otava Yo v ČeskoSlovensku!
Do Česka a Slovenska zavítá skvělá kapela Otava Yo. DOporučujeme navštívit některý koncert: 9.11. Plzeň https://goout.net/cs/otava-yo+barbar-punk/szr... číst celé
Zobrazit všechny události
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Slovanská kultura s.r.o. se sídlem Nádražní 715/1a, 691 72 Klobouky u Brna, IČ 05825938, Spisová značka: C 98359 vedená u Krajského soudu v Brně (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jsou vlastenectví a nacionalismus škodlivé?
23.06.2021 Společnost
Jsou vlastenectví a nacionalismus škodlivé?
Dnes se tyto pojmy pletou a také se očerňují. Projasněme to, aby se nám dobře žilo, rostlo a nenechali jsme se manipulovat! V článku definujeme co je ... číst celé
Co je to náhoda?
06.06.2021 Řeč
Co je to náhoda?
Zpívá se: „Život je jen náhoda, jednou jsi dole jednou nahoře...“ Současnou společností vnímaný význam slova je cosi jako bezpříčinná, bezsouvislostní... číst celé
Slovanské písemnictví (aktualizováno)
11.02.2021 Dějiny
Slovanské písemnictví (aktualizováno)
Možná Vás překvapí, že navzdory oficiálnímu tvrzení, že písmo Slovanům vymysleli Cyril s Metodějem, existují doklady, že Slované měli své písmo/písma ... číst celé
Pandemie byla plánovaná - shrnutí
27.01.2021 Společnost
Pandemie byla plánovaná - shrnutí
Výborné shrnutí důkazů, že Koronavirová pandemie byla plánována již před mnoha lety, přebíráme ze stránek https://www.stopworldcontrol.com/planned/ dí... číst celé
slovanskakultura.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz