Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Události
29.01.2023
Slovanská hudební skupina Obereg hledá zpěváka/zpěvačku
Bližší informace na mailu obereg@seznam.cz. Zpěvák/zpěvačka by měl být v souladu s dosavadním zaměřením kapely. Nejlépe z Jižní moravy. číst celé
23.01.2023
Manipulace vědomím, Jiří Šifrín, 24.2., Brno
Kniha Manipulace vědomím je k dispozici zde. Jiří doporučuje před přednáškou shlédnout tato videa: (nastavte si překlad titulků do češtiny) Почему... číst celé
11.01.2023
Přednáška "Stalinova ekonomika", překladatel Jan Buzek, 18.1., Brno
Přednáška "Stalinova ekonomika", překladatel Jan Buzek, Restaurace Bogota - velký salonek,18.1. v 17 hodin, Brno, Nádražní 7 Kniha: https://www.slov... číst celé
Zobrazit všechny události
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Slovanská kultura s.r.o. se sídlem Nádražní 715/1a, 691 72 Klobouky u Brna, IČ 05825938, Spisová značka: C 98359 vedená u Krajského soudu v Brně (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Změny v řízení společnosti posledních 10 000 let
23.01.2023 Dějiny
Změny v řízení společnosti posledních 10 000 let
Každá civilizace vyrostla na nějaké nové myšlence, to umožnilo jejím členům lépe propracovat své vlastnosti a daná společnost dopředu a získala výhodu... číst celé
Konceptuál, Živý člověk
23.01.2023 Společnost
Konceptuál, Živý člověk
Stát se Živým člověkem tedy konceptuálem znamená zmocnit sebe k cestě ke svobodě z pozice, sil a možností, které v dané chvíli mám na základě získanéh... číst celé
Záchrana Země spočívá v omezení spotřeby nebo v jejím navýšení?
23.01.2023 Společnost
Záchrana Země spočívá v omezení spotřeby nebo v jejím navýšení?
Dnes již nelze pochybovat o tom, že je západní populace intenzivně nucena ke snížení spotřeby a omezení plýtvání. Jako důvod je udávaná kritická situa... číst celé
Úrovně jazyka z hlediska jejich významu
23.01.2023 Řeč
Úrovně jazyka z hlediska jejich významu
Rozlišujeme tři základní úrovně daného jazyka: hovorovou, odbornou a duchovní. Všech úrovní jazyků se týkají aktuální problémy, které lze nyní pozoro... číst celé
slovanskakultura.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz