Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Události
24.11.2020
Rozhovor na Svobodném vysílači 29.11. Lubo Huďo
Ve studiu Třinec na Svobodném vysílači budeme 29.11. v 17 s Lubem Huďem mluvit o tom, jak se klame v médiích a společnosti vůbec. Lubo napsal knihu Me... číst celé
24.11.2020
Škola Úsvit Svaroga Andreje Ivaška - kurs
Vážení přátelé a příznivci, s Radostí Vám oznamujeme, že konečně nastala doba, kdy se podařilo pro Vás připravit a zprostředkovat kurzy Andreje Iva... číst celé
08.11.2020
Ve službě vlasti - SVCS 22.11. v 17 hod
Záznam si můžete poslechnout zde: https://www.youtube.com/watch?v=aFYryn-VrEI  Budeme debatovat o domobranectví s A. Přichystalem a I. Gecem nad novo... číst celé
Zobrazit všechny události
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Slovanská kultura s.r.o. se sídlem Nádražní 715/1a, 691 72 Klobouky u Brna, IČ 05825938, Spisová značka: C 98359 vedená u Krajského soudu v Brně (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

"Už není čas" - je past v mysli
28.11.2020 Společnost
"Už není čas" - je past v mysli
Setkal jsem se s výrokem „že již není čas řešit situaci na vyšších úrovních, že jde o to přežít, že jde o holý život“, čili chápu to tak, že se můžeme... číst celé
Jak jsem vlezl do ledu
12.08.2020 Zdraví
Jak jsem vlezl do ledu
Přistála mi v mejlu pozvánka na seminář Wim Hofovy metody s koupelí v ledu. Vzpomněl jsem si, že jsem kdysi viděl video, kde jacísi blázni šli v kraťa... číst celé
Proč Vatikán zakázal knihu o Slovanech a vyhrožoval autorovi smrtí: Tadeusz Wolanski totiž rozluštil ,,nesrozumitelné” slovanské písmo
01.07.2020 Dějiny
Proč Vatikán zakázal knihu o Slovanech a vyhrožoval autorovi smrtí: Tadeusz Wolanski totiž rozluštil ,,nesrozumitelné” slovanské písmo
Polský archeolog Tadeusz Wolanski (1785 – 1865) si v 19. století nedokázal představit, že by zveřejnění jeho objevů mohlo ohrozit jeho život. Polské k... číst celé
Náhrdelník z korálků – univerzální ozdoba lidstva
Náhrdelník z korálků – univerzální ozdoba lidstva
Korálky jsou nejstarší ozdobou člověka. Korálky nás provází od nepaměti. Měly hluboký význam. Nejstarší korálky jsou známé z pohřebiště v Sungiru u ... číst celé
slovanskakultura.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz