Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Události
30.05.2020
Slovanský festival tradičních hodnot 6. 6. 2020, Lužná u Vsetína
Slovanský festival tradičních hodnot Sobota 6. 6. 2020, 11.00 – 19.00 h., Přírodní Amfiteátr Lužná u Vsetína V roce 2020 se opět uskuteční Slovans... číst celé
17.04.2020
Kurs tkaní ochranných pásů
Zájemci se mohou hlásit na miriam190@seznam.cz. číst celé
05.03.2020
Konference Nového Věku 12. a 13. 9., Olomouc
Aktuální prohlášení:  Je možné již zakoupit vstupenky, v předprodeji výhodněji: – do konce června je sleva na vstupenky 40 – 52 % (cena od 150 Kč na... číst celé
Zobrazit všechny události
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Pomníky, ruský zabiják … a čerstvá oběť na obzoru?
30.04.2020 Společnost
Pomníky, ruský zabiják … a čerstvá oběť na obzoru?
Připomínejme si vítězství nad fašismem. Nikdo to za nás neudělá. Naše pátá kolona se činí ... jenže i někoho z nich možná čeká "slovenský scénář" ala ... číst celé
Vodík pomáhá proti Covid-19
21.03.2020 Zdraví
Vodík pomáhá proti Covid-19
Molekulární vodík usnadňuje pacientům dýchání (zháší zánět v plicích a eliminuje působení volných radikálů) a tím jim pomáhá přežít. číst celé
Obrazné myšlení
28.01.2020 Řeč
Obrazné myšlení
„Jazyk je svým způsobem fixátorem Obrazů různých Národů v určitém časovém úseku. To znamená, že společenství lidí stejné Národnosti získává během budo... číst celé
Magie pásu
28.01.2020 Symbolika
Magie pásu
Tkané nebo karetkované pásy ke slovanskému oděvu neoddělitelně patří. Všimněme si však širších souvislostí. číst celé
Vítejte na webu Slovanská Kultura CZ

Přinášíme informace ze slovanského světa, zajímavé knihy, články a věci se slovanskou symbolikou. 

Rozcestník:

Zajímavá videa najdete na našem YouTube kanále

slovanskakultura.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz