Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Události
23.11.2022
Jiří Šifrín, přednáška Rusko ve 20. století, 2.12. Brno
Srdečně zveme na přednášku Jiřího Šifrína, autora knihy Bůh Synergie v pátek 2.12.22 v 17 hodin v restauraci Bogota Nádražní 7 vedle Hlavního nádraží ... číst celé
01.11.2022
Krizové připravenosti občanů a obce, Milena Míčová, 8.11. Ždánice
Zveme na přednášku o krizové připravenosti občanů a obce. Dozvíte se, jak připravit sebe a svoji rodinu na mimořádné události, rady k soběstačnosti ad... číst celé
Zobrazit všechny události
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Esoterický význam rasismu a jeho vliv na vývoj lidstva
Esoterický význam rasismu a jeho vliv na vývoj lidstva
Každý chvilku tahá pilku. Podle vysokých zasvěcenců R. Steinera a J. Maliarika se národy a rasy střídají ve vedení lidstva. Nyní nastává doba, kdy se ... číst celé
Západ a „autoritářské režimy“
10.11.2022 Společnost
Západ a „autoritářské režimy“
Globální elita skrze Západ ovládla planetu díky nejvíce propracované individualizaci, ovládání emocí a technologii řízení. Útočí na sounáležitost mezi... číst celé
Vodík pomáhá s uzdravením po COVIDu - reportáž České televize
03.05.2022 Zdraví
Vodík pomáhá s uzdravením po COVIDu - reportáž České televize
Vodík jako forma terapie? Vědci fakulty tělesné kultury Olomoucké univerzity Palackého jako vůbec první na světě zjistili, že pravidelná inhalace toho... číst celé
Soud v rukou Syna
18.04.2022 Védy
Soud v rukou Syna
Dnes je velikonoční pondělí a tak se zamysleme jak chápat Ježíšův výrok „Všechen soud dal Otec do rukou Syna, aby všichni ctili Syna jako ctí Otce“? ... číst celé
slovanskakultura.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz