Při objednávce nad 1000 Kč dárek.
Neohodnoceno

Mein Kampf

Skladem (>5 ks)
Kód: 2833
659 Kč –25 % 494 Kč
Kategorie: Politika
Vydavatel: Naše vojsko
Mein Kampf
659 Kč –25 %

Proč je na Slovanské kultuře CZ tato kniha? Je potřebné vědět, proč zemřelo 360 000 našich spoluobčanů. Když jsem poprvé četl Mein Kamf, ani jsem to nedočetl ... jenže, když jsem si přečetl Starikovo Kdo přinutil Hitlera přepadnout Stalina, získal jsem možnost podívat se na toto dílo jinak: Hitler napsal Mein Kampf jako své programové prohlášení a kvalifikoval se, aby byl podpořen a vyzdvihnut do nejvyšší politiky... Je potřebné se podívat především na závěr této knihy - ke komu promlouvá, komu se kvalifikuje, ke komu vzhlíží se dočtete právě až v posledních dvou kapitolách...


Jde o kompletní kopii z roku 1943, nekrácené a necenzurované vydání, kompletně oba díly v jedné knize, vázané v plátně se zlatou ražbou.

Kniha Mein Kampf představuje jeden ze základních dokumentů nacistické ideologie, která v minulosti zapříčinila miliony mrtvých. Obsahuje mnoho polopravd a lží, propagandistickou demagogii a názory nehumánní, rasistické a odporující zákonům demokratických států.

Čtenář koupí této knihy potvrzuje, že si je těchto skutečností vědom a že jejího obsahu užije výhradně ke studijním účelům.

Kniha je opatřena kritickou předmluvou od JUDr. PhDr. Emericha Drtiny, dr. h. c., Českého svazu bojovníků za svobodu a JUDr. Tomáše Sokola.

Vydání v českém jazyce, překlad Slavomír Michalčík

Rok vydání: 2016
Žánr: Nacismus
Vazba, počet stran: Kniha vázaná v plátně se zlatou ražbou, 528 stran textu
Rozměry: 145 x 205 mm
Nakladatel: Naše vojsko

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: